dinsdag 28 juni 2011

Weer gewoon

Samen achter de computer Moeder en dochter maken de kleine klaar voor de reis

Gisteren hebben we de laatste dag samen met de visite doorgebracht. Ik heb met het jochie achter de computer gezeten, maar dat was met 9 maanden toch nog iets te vroeg, geloof ik.

Gisteravond op het vliegveld hebben Joke en haar dochter nog even gecontroleerd of de kleine man helemaal klaar was voor de reis en hebben we samen nog wat gedronken. Rond half twaalf kregen we via SMS het bericht dat de reis voorspoedig verlopen was.

Vandaag hebben wij de draad weer opgepakt en zijn we als eerste naar de poedercoater geweest om de leuning weg te brengen. Onderweg zijn we ook nog even bij de Cons-Y-Decor gestopt om materiaal voor de afwerking van onze buitenmuur te bestellen. Ik ga -voordat de leuning gemonteerd wordt- de plekken waar vroeger een balustrade gestaan heeft opnieuw, maar nu beter, repareren.

In Nederland zou je deze afwerking een "fijn grint vloer" noemen, hier wordt een soortgelijk materiaal gebruikt om buitenmuren mee af te werken. De bij ons huis gebruikte kleur heet Madera en is een combinatie van een mortel in kleur waar met fijn grint (ook in een specifieke kleursamenstelling) een afwerklaag op wordt aangebracht.

We worden gebeld zodra het binnen is.

 

1 opmerking:

Anne zei

Ha..... Dos Cortados. Dat bevalt ons wel. Veel plezier in Xalo.

Een reactie posten