zaterdag 25 juni 2011

Naar het strand

Met de familie op het Spaanse strand Zijn eerste keer aan zee Leo zijn dagelijks rantsoen

Het moet wel een goed teken zijn, zijn eerste keer naar het strand en dan gelijk aan de Spaanse Costa's.

Het was dan ook heerlijk weer. Lekker warm maar toch niet te heet. Een beetje poedelen, een kopje koffie, een massage onder de strandparasol en een lekker broodje op een terras. Nee, onze dag kan niet meer stuk.

We denken dat de kleine man na zo'n dag aan zee zal slapen als een roos. Tenminste, dat deden wij wel toen we zo klein als hij waren.

3 opmerkingen:

Anne zei

O, wat een feestje. Ziet er heerlijk uit. Hier regent het, helaas.
En....... zie ik daar een cortado op de foto? ;-)

Leo (en Joke) zei

@ Anne: Jazeker, en na de cola en even zitten uitkijken over het strand heb ik er nxf3g xe9xe9n genomen, zodat het toch weer "Dos Cortados" waren. :-)

fotolog Albert & Mara zei

Tja ook wij vernamen van onze zoon Lawrence, die gisteren 34 geworden is, dat het weer in Holland druilerig is en het nog geen zomer wil worden. Hij heeft het vooruitzicht dat ie over 14 dagen hier drie weken mag vertoeven in ons appartement. We zouden haast medelijden gaan krijgen met Anne die vanwege alle beslommeringen even niet naar Spanje kan. It's raining again zeggen we samen met Supertramp.

Gezellige foto's met je kleinkind, Joke en je dochter. Voor haar is dit even het Zwitser Leven Gevoel. Wat jullie vandaag gedaan hebben, doen wij op zaterdag en zondag, maar voor ons is dat aan de overkant. Nog heel veel plezier met de kleine toegewenst.
Saludos de Albert y Mara

Een reactie posten