maandag 20 juni 2011

Visite

Moeder en zoon komen aan op Alicante Vandaag begon als vele maandagen hiervoor: eerst naar de markt, aansluitend een kopje koffie bij Bar Javi's en daarna weer terug naar huis.

De dag hebben we gevuld met weinig doen en wat rommelen in en om huis. Eind van de middag hadden we een laatste samenzijn voor de schoolvakantie met de twee klassen van de Spaanse les waarbij iedereen een kleinigheidje te eten mee zou nemen.

Er was van alles wat, hartige dingen alsook lekkere zoete zaken, dus met een drankje erbij had iedereen een aardige maaltijd bijelkaar.

Aansluitend zijn we naar het vliegveld gereden om Deniece, de dochter van Joke, met haar zoontje op te halen. Op weg daarnaartoe zagen we dat Antonio, de smid, nog open was, dus zijn we daar ook nog even gestopt om wat materiaal wat hij klaar had gelegd, op te pikken.

Als voorbereiding voor alweer de volgende visite (de moeder van Joke) ga ik namelijk een leuning maken om met wat meer houvast op de veranda te kunnen komen.

3 opmerkingen:

Moortje zei

Ik dacht dat deze blog stoppen met werken heet.
Mijn technische man kan ook niet stil zitten.

Esther Schelkers-Tetelepta zei

Ha lieve Niecy ben blij dat je goed aangekomen bent bij mama en leo.
Hoe is jullie vlucht gegaan, hebben jullie nog lekker kunnen slapen?
Nou meissie geniet ervan en laat mama maar van Jeciayro genieten want helaas kan mama jullie niet zo vaak zien. Hier is het rotweer het blijft maar regenen... Nou doei meis tot de volgende mail kuzzzzzzzz van Es en de rest doei mijn lieve sayang !

Esther Schelkers-Tetelepta zei

PS Schitterend Joke en Leo...prachtig jullie woning en jullie mooie zwembad erbij.......

Een reactie posten