zondag 13 februari 2011

Shoppen!!

Rastro net achter Catral Ik heb de dames vanochtend achtergelaten op de gewone markt net achter Albatera en ben zelf als een haas doorgereden naar de Rastro net echter Catral.

Ik kreeg echter wel commentaar toen ik met mijn tasje met verworven goodies terugkwam. Maar zeg nu zelf: wat is er mis met een mooie, roestvrijstalen keukenweegschaal die op één gram nauwkeurig kan wegen, een Gardena bevloeiingscomputer, een Linksys draadloze router en als laatste een Microsoft lasermuis? Niks toch?

Nee, dan de score van de dames: twee fleece-vesten (één was niet genoeg en ze waren per twee  goedkoper), een handtas, wat uien, een bloemkool en empanadas als lunch. We doen niet voor elkaar onder en we hebben het allemaal naar ons zin gehad. Het mooie weer van vandaag heeft natuurlijk wel geholpen.

Agenda voor morgen: Naar de Lidl in Novelda, een tussenstop bij de Chinese groothandel en dan eten in Aspe. Morgen eind van de middag wel weer naar Spaanse les.

2 opmerkingen:

Elly Lumaye Schuld zei

Hallo Joke en Leo,
In je blog schrijf je dat jullie naar de Chinese groothandel gaan. Is dit een zaak waar ze voedingsmiddelen verkopen en met name tahoe en tempeh? Misschien kun je ons het adres geven (eventueel met coordinaten). Wij nemen tweemaal per jaar de Indische/Chinese produkten mee uit Nederland voor mijn schoonouders, die inmiddels al 40 jaar in Aguilas wonen.
Hartelijke groeten,
Elly en Erik (goede bekenden van Riet en Henk)

Jack en José Savelkoul zei

Hallo Joke en Leo,

Wij zijn via Margreet en Derk op jullie site terecht gekomen, o.a. voor de info over Iberdrola. Het is leuk al jullie belevenissen te lezen mar de info die jullie geven is zeer welkom. We lazen over het bezoek van Leo aan de rastro bij Catral, aangezien wij het leuk vinden om over rastro's te speuren, hebben we een vraagje: Bedoel je de rastro bij Sax -Salinas?Of is er ook een rastro op zondag bij Catral? En is dat dan elke zondag?

Alvast bedankt,
Met vriendelijke groet,
Jack en José,vrienden van Margreet en Derk uit Rio Park.

Een reactie posten