dinsdag 8 februari 2011

Ophalen

Vertrekhal Eindhoven Airport Ik kreeg net bericht dat Joke en haar moeder in de rij staan om in Eindhoven aan boord te gaan van alweer een Ryanair vlucht.

Joke is een weekje bij Deniece -haar dochter- geweest, een beetje als Oma en ook om een beetje te helpen als oppas. Tevens is het huis in Tiel weer even aan een snelle inspectie onderworpen waar Thom en Wilma geholpen hebben met het oplossen van een kleine storing aan één van de rolluiken. Ook heeft ze haar zus en zwager bezocht en zijn er allerlei kleine boodschapjes gedaan.

Ze komen nu samen terug, Joke kan dan mooi helpen met de koffer van haar moeder die hier even een weekje het sombere weer in Nederland komt ontwijken. Ik ga ze zometeen ophalen op het vliegveld.

Ik ben vandaag de deur niet uitgeweest maar heb wat geknutseld en vanmiddag de boel hier weer op orde gebracht. Ik zou tenslotte niet willen dat de dames in een rommelig huis aankomen, niet?

Update van 19:28 :  Ik kreeg net bericht dat ze op tijd vertrokken zijn.

4 opmerkingen:

Dolf zei

Ik vind het een prestatie, om elke dag weer een item te belichten. Jullie zijn een toonbeeld van mensen die hun doelstelling constructief verwezenlijken. Bravo.
Als je dan een dag geen zin hebt, gunnen wij jou de rust wel. Sterkte.

Anne zei

Helemaal eens met Dolf. Ga maar eens lekker een beetje 'niksen'.

Monique zei

Zijn ze met de trein naar Eindhoven gegaan? Om een of andere reden staat de A2 tussen Den Bosch en Nijmegen al urenlang vast ...

Joke (en Leo) zei

@Monique: Inderdaad, Joke heeft haar moeder vanochtend in Leiden met de auto van haar dochter opgehaald, en vanmiddag zijn ze samen met de trein naar EHV gereisd.
Ik ga ze nu zo'n beetje ophalen.

Een reactie posten