vrijdag 11 juni 2010

Weer zat de voorspelling ernaast

Het-had-kunnen-regenen Ook vandaag had het moeten regenen maar deed het dat wederom niet. Op bijgaand plaatje is de verwachting van vanmiddag 2 uur te zien, maar er was geen regen te bekennen, de zon scheen volop.


Vanochtend heb ik dan eindelijk met de bosmaaier het laatste deel van het gras binnen onze poort en de begroeiing buiten de poort gemaaid. In ongeveer één uur en met één tankje van 0,6 liter was het klusje geklaard. Het was heerlijk om buiten aan het werk te zijn. Frisse lucht en de zon erbij, dat kan ik wel een tijdje volhouden.


Als laatste aanvulling op het "Modelo 210" formulier hebben we nog uitgevonden dat wanneer je het bij een Tabaccos winkeltje koopt je er een envelop bij krijgt. Daarmee kun je dan het exemplaar voor de belasting (Administracion) opsturen naar het op de envelop vermelde adres.


Als je (zoals wij hebben gedaan) het formulier download van de belasting-site, staat er nergens dat je een exemplaar formulier moet insturen en ook niet waar naar toe. Het was aardig puzzelen om er achter te komen dat je een exemplaar moet sturen naar het kantoor van de regio waar je onder valt. Die regio is op zijn beurt weer terug te vinden met de regio-code op je "Etiquetas". Bij ons was het regio 30019, kantoor Cieza.


Vanmiddag hebben we boodschappen gedaan en aan het begin van de avond hebben we samen tapas gemaakt en lekker opgesmikkeld.Geen opmerkingen:

Een reactie posten