maandag 21 juni 2010

Afgeknoedeld

Verhuizen Mijn-kenteken
We zijn weer thuis, maar de afgelopen dagen waren flink aanpoten. Op woensdagochtend vroeg vertrokken we naar Nederland, 's middags wat opruimen in Tiel en onkruid aanpakken, eind van de middag de eerste kijkers voor het huis. Woensdagavond naar Vianen om bij Deniece een begin te maken met inpakken. Rond twaalf uur 's nachts weer thuis.


Donderdagochtend vroeg gelijk weer terug naar Vianen om verder in te pakken. Om twaalf uur naar Utrecht om de gehuurde bestelauto op te halen. Om één uur weer terug in Vianen om een begin te maken met inladen. Rond half vier kwam Thom om te helpen met het inladen van de zware zaken als wasmachines etc. Toen de wagen vol was bleek het net niet allemaal te passen maar de rest paste goed in gewone personenauto's. Met de geladen wagens naar Woerden om daar alles weer uit te laden. In Woerden stond Jermain ook al klaar om te helpen met uitladen, deze extra mankracht was nodig en zeer welkom. Aansluitend ben ik door Thom naar Vianen teruggebracht om daar onze auto op te halen waar ook nog spulletjes inzaten. Slapen op het luchtbed in Woerden zodat we de volgende ochtend direct weer aan de slag kunnen.


Vrijdagochtend eerst de huurauto weer naar Utrecht brengen, daarna vanuit Woerden naar Vianen om de laatste spullen op te halen. Terug in Woerden weer verder met het ophangen van lampen, aansluiten van apparatuur, leggen van kabels en het ophangen van een douchegordijn. Eind van de middag rond kwart over vijf terug naar Tiel om 's avonds met Thom en Wilma een hapje te gaan eten.


Zaterdagochtend de tweede kijkers voor het huis. Aansluitend weer naar Woerden om nog meer op te ruimen, uit te pakken en in elkaar te zetten. De woonkamer is leeg en opgeruimd en ook in de kinderkamer staat een gemonteerd ledikant en opgebouwde comode klaar. Rond tien uur 's avonds weer naar Tiel.


Zondagochtend naar Leiden om de moeder en Tante van Joke te bezoeken. We hebben tussen de middag samen wat gegeten waarna we rond vier uur vertrokken naar Vliegveld Weeze, net over de grens in Duitsland. Op weg naar Duitsland kwamen we een auto tegen die ik wel zou willen hebben, hij had zelfs al mijn kenteken???


Na vertrek met een half uur vertraging zijn we toch nog op tijd om 10 uur zondagavond geland. Onze buren Cor en Jannie stonden klaar om ons op te pikken en nu zijn we weer thuis.


We zijn ietwat afgeknoedeld.3 opmerkingen:

Jaap en Willy zei

Zeggen ze niet, dat bij kleinkinderen je alleen de lusten hebt.....?
We gaan het afwachten ;-)
Rust maar lekker uit en duimen voor de goede afloop van Tiel!
JaWi

fotolog Albert & Mara zei

Leuk uitgebreid verslag van dagen die bijna 48 uur duurden, zoveel hebben jullie gedaan.
Petje af en nu maar hopen dat die ene koper Tiel wilt hebben. Wij duimen voor jullie.
Salu2
Albert y Mara

Yvonne (Santa Pola) zei

Wat een drukte, maar wel heerlijk dat jullie zo´n mooie plek hebben om weer bij te komen.
Harry en Yvonne (Santa Pola)

Een reactie posten