dinsdag 2 maart 2010

Teleurgesteld

LluviaNiet alles gaat hier van een leien dakje. Sinds we bijna drie maanden geleden in december dachten een goede ziektekostenverzekering af te sluiten via Annemieke Rood in Alfàs del Pi, zijn we vandaag voor de zoveelste keer weer geconfronteerd met de harde werkelijkheid. Veel adverteren op de radio is absoluut geen garantie voor een goed product of dienstverlening.



In januari heben we al uitgebreid telefonisch contact gehad met de bazin van het spul, maar nu in maart, zijn de dingen die allemaal fout zijn gegaan nog steeds niet geregeld.



Vanmiddag hadden we een afspraak met haar, dat wil zeggen, eigenlijk hadden we die afspraak morgen maar die moest plotseling verzet worden naar een week later. We hebben duidelijk gemaakt dat dat wat ons betreft onaanvaardbaar was, en daarom konden we vanmiddag terecht. Eigenlijk wist zij ook niet dat we morgen een afspraak met haar zouden hebben.....



Groot was de teleurstelling, ze had echt geen idee dat er een paar ontevreden klanten zouden komen, en bij bijna alles wat we haar vertelden werd er ongelovig gekeken. Echt heel fout was het moment toen ze bij de site van verzekeraar Groupama ging kijken waarom wij nog steeds niet de juiste tandartsverzekering hadden. Het bleek dat de aanvullende verzekering die ons medio december was verkocht sinds 1 januari niet meer bleek te bestaan, en dat zij als verzekeringsagent -inclusief de mensen op kantoor- dat ook gewoon niet wisten.  Het is nu dus maart, en morgen gaan we van haar horen hoe de vork nu echt in de steel zit.



Volgens de advertentie die je misschien wel vijf keer per dag op de radio kan horen is verzekeren een zaak van vertrouwen. Nu, het vertrouwen van ons is zwaar beschaamd.



Wat is er wel gelukt? Vanochtend zijn we begonnen met het uitgraven van een kleine gleuf waar de "fundering" van een stenen rand om één van de palmen moet komen. Dit graafwerk konden we nog doen terwijl het droog was, eind van de middag is het gaan regenen. De weersverwachting geeft aan dat er vannacht een zeer zware regenbui over onze streek komt, eens zien hoe de regenmeter zich gaat houden. De regen zal een paar dagen aanhouden, daarna kunnen we wellicht dit weekend de betonnen rand storten.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten