maandag 22 maart 2010

Relatief

GezelligepastamaaltijdGisterenmiddag hebben we webloglezers Derk en Margreet ontmoet toen we daar koffie zijn gaan drinken. We werden hartelijk ontvangen en er ontstond direct een gezellig gesprek over de belevenissen rondom het kopen van een huis in Spanje en het daar gaan wonen.Ook ervaringen over andere delen van de wereld kwamen ter sprake en daar bleek duidelijk de relativiteit van veel dingen uit. Voor ons -en voor veel mensen- is het metterwoon vertrekken naar Spanje een grote stap. Voor hun ligt dit toch iets anders; zij hebben bijna 20 jaar als eigenaren / instructeurs op diverse duikscholen op de Malediven gewoond en keren nu -na al die tijd- terug naar dit deel van de wereld.Door alle gespreksonderwerpen liep de middag als vanzelf over in de avond. We werden onthaald op een heerlijke pastamaaltijd met verse paddestoelen en een wijntje, voordat we er erg in hadden was het al weer laat in de avond. Rond 11 uur zijn we weer naar huis gereden.1 opmerking:

fotolog Albert & Mara vanuit Andalucia zei

Tja dan wonen wij net te ver om van de Costa Blanca bij de Costa del Sol "even" op bezoek te gaan of andersom. T.z.t. dan maar vliegen op Alicante, huurauto bij AVIS ophalen op de luchthaven, overnachten in een B&B (kennen jullie een leuke in de omgeving?), vervolgens de volgende dag bij jullie langs gaan, weer slapen in die B&B en dan langzaam aan op weg naar ons stekkie aan de Costa del Sol. Tot slot de auto inleveren op een AVIS punt dat naast ons is (toevallig! hotel YaraMar).
Dit waren even gedachten van ons op deze late avond of vroege morgen, dat laten wij even in het midden.
O.T. Bedankt voor die Indo Rock memo. We wisten er van. Soortgelijke avond in 2009 in Nederland bijgewoond bij Club Tari Merak.

Een reactie posten