maandag 8 maart 2010

Geslaagd!!

BankstelvoordeverandaWolkentrekkenwegbijondergaandezonNa het boodschappen doen zei Joke: "Laten we toch ook nog even bij de Carrefour gaan kijken, want die hebben hun nieuwe collectie tuinmeubelen binnen." Zo gezegd, zo gedaan, en niet voor niets! We zagen de set beiden tegelijk staan. We vinden hem mooi en hij zit echt lekker. Wat opviel bij deze set is dat de bank net zo lekker zit als de stoelen. Op onze eerdere zoektochten bleek met name dat laatste nog wel eens tegen te vallen. Ook heeft deze set een driezits bank zonder dat hij direct erg groot lijkt. Driezits is nodig om lekker languit op te kunnen liggen. De set is vandaag besteld en zal over één tot twee weken geleverd worden.



Op weg naar huis waren de wolken bijna weggedreven, de zon scheen door de rand van de wolken en dat was een mooi plaatje. Morgen ga ik bij webloglezers Aart en Fien een klusje doen. Ook bij hun is de groepenkast een uitdaging, uiteraard worden ook hier aardlekschakelaars bijgeplaatst , maar in deze kast zit zelfs helemaal geen hoofdschakelaar! 



1 opmerking:

fotolog Albert & Mara zei

Felicidades dat jullie eindelijk geslaagd zijn. En nu maar hopen dat het gauw lente wordt, want wij hebben begrepen dat het wel een bijzonder natte winter was aan de Costa del Sol. Bij jullie aan de Costa Blanca ook?
Morgen zitten we weer in het vliegtuig richting Andalucia. Salu2

Een reactie posten