woensdag 31 maart 2010

Buitenwerk

Joke_heeft_het_onkruid_bij_de_olean BankenbijhetzwembadNadat we vanochtend via de markt in Hondón de las Nieves naar Albatera gereden zijn om boodschappen te doen zijn we buiten aan de slag gegaan. Joke is bij de Oleanders begonnen met het ruimen van onkruid, ik heb de voorbereidingen getroffen om later vanmiddag met Cor de zittingen van de banken bij het zwembad te plaatsen.Toen we daar mee klaar waren kwamen de buren die een stukje verder bij ons langs het weggetje wonen even langs om kennis te maken. Deze mensen zijn een paar keer per jaar een paar weken in Spanje en komen uit Denemarken en hadden via-via begrepen dat ik wel eens iets deed met elektra.....
Het was namelijk in hun huis (ook?) zo dat regelmatig -soms wel een paar keer per week- de aardlekschakelaar eruit vloog. Op zich geen probleem, alleen worden ze dan door de alarmfirma gebeld en moeten kennissen die 10 km verderop wonen de stroom weer aan gaan zetten. Één keertje is niet erg, maar twee keer per week is ronduit vervelend.
Kortom, morgenochtend ga ik weer een groepenkast verdelen over meerdere aardlekschakelaars en ook hier een hoofdschakelaar plaatsen.Als afsluiting hebben we de oleanders en het bos weer een keer water gegeven, het ziet er naar uit dat alles het tot nu toe heeft overleefd. Het was alles bijelkaar een lekkere dag met temperaturen rond de 22 graden en weinig wind. We konden gewoon in een shirt met korte mouwen buiten werken.Geen opmerkingen:

Een reactie posten