dinsdag 30 maart 2010

Kogel door de kerk

Prieelafgebroken Bankenverplaatsen



Het besluit is genomen, we gaan de offerte van Bernd om onze buitenkeuken te plaatsen, gebruiken. Het is de bedoeling dat hij in de loop van april met de fundamenten begint en hem dan in mei komt afmaken. Op die manier is hij voor mijn verjaardag in juni klaar.



Als voorbereiding zijn we vandaag direct begonnen met de eerste klusjes. Er moet immers wel plaats zijn om te kunnen werken als het zover is. Één van de klusjes die gedaan moeten is het verplaatsen van de banken bij de stenen tuinset stonden. Vandaag heb ik de poten geplaatst, morgen komt buurman Cor helpen met het plaatsen van de zittingen, die zijn te zwaar voor Joke en mij om te tillen. Duidelijk weer een klusje voor "Cola", een soort tegellijm waar half Spanje mee bij elkaar gehouden wordt.



Vanmiddag kwam Cor ook zijn betonmolen brengen, die mogen we een paar dagen lenen. We gaan hem deze week gebruiken voor het maken van een klein fundament voor de rand om één van de palmen.



Het lijkt wel of het voorjaar helemaal in het teken staat van bouwen en verbouwen. Gisteren waren we bij de 'Brico'', daar stond zo'n beetje de hele parkeerplaats vol en waren er lange rijen bij de kassa's.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten