zaterdag 6 maart 2010

Proeven

Domti_aspeNadat ik vanochtend met buurman Cor in het dorp de zaken rondom het Riegowater geregeld heb ben ik met Joke op pad gegaan. Eerst naar de ferreteria van Ivan om te kijken of de spulletjes die ik komende dinsdag bij Aart nodig heb op voorraad zijn, en daarna naar de markt in Hondón de las Nieves om wat fruit te kopen.



Aansluitend zijn we doorgereden naar Aspe om daar nog wat aanvullende boodschappen te doen. Één van de winkels waar we terechtkwamen was de Domti. Dit is een keten van winkels die eenheidsprijzen hanteren. Dingen kosten hier of € 0,60 óf € 2,00. We zijn met een pizza-snijwiel, een hotmelt-lijmpistool, knoflookpers, enveloppen en nog allerlei andere spulletjes thuisgekomen, ze hebben er echt van alles.



Op weg naar huis zijn we gaan proefeten bij een restaurantje in Hondón de las Nieves. Hier willen we volgende week zaterdag met de zus en zwager van Joke naar toe. Wij vonden het erg geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar.



Agenda voor de rest van de dag en voor morgen:   Plannen maken voor de buitenkeuken annex plek om in het voor- en najaar uit de wind te zitten.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten