woensdag 28 oktober 2009

Eindelijk de verhuisdozen weg

VerhuisdozenNadat we vanochtend eerst naar de tandarts geweest zijn kregen we een onverwacht telefoontje om te vragen of het uitkwam om vanmiddag de verhuisdozen te komen halen. Nou, dat kwam wel uit. Vorige week hadden we al een minder vrolijk mailtje gestuurd om aan te geven dat we echt niet nog eens twee maanden op de lege dozen gingen passen. Er kwam vanmiddag niet iemand van Simpack, maar "Bel Nico" was ingeschakeld om ze op te komen halen.



Het bezoek aan de tandarts krijgt trouwens een vervolg, volgende week heb ik een afspraak bij de vullingen, inlays en kronenspecialist in Novelda. Die gaat kijken of de kies nog voldoende materiaal heeft om weer iets op te bouwen.



Het integreren lijkt trouwens sneller te gaan dan we dachten. Vanmiddag kwam Cor -onze buurman- met een klusje. Hij was bij de ferreteria geweest om wat spullen voor zijn voliere te halen en daar vroeg Ivan die daar werkt of Cor aan zijn buurman (Leo dus) wilde vragen of hij naar zijn laptop wilde kijken, die kreeg geen verbinding meer met Internet. Cor kreeg de laptop gewoon mee en nu staat hij dus bij ons.



De vraag is dus: hoe weet Ivan van de ferreteria dat ik wel eens iets met computers heb gedaan??????



2 opmerkingen:

Johan zei

Hoe Ivan dat weet? Van degene die de laptop mee heeft genomen denk ik. Leer mij Cor de Keijzer kennen.
Gr. Johan

Edwin en Cokky zei

Heb je al zo´n wit bedrijfsautootje besteld? Met je naam en logo op de zijkanten? Als ze er eenmaal achter komen wat je allemaal kan, zit je geen dag meer rustig thuis!

Een reactie posten