zaterdag 3 oktober 2009

Buffelen

KastopkantoorkamerBinnenwerk Vandaag was aanpoten, de kast moest immers af! Nou zegt Jaap altijd dat niets "moet", maar er zijn toch dingen die je zo graag wil, dat je er veel tijd en energie instopt. Dan lijkt het soms op "moeten".



Om een lang verhaal kort te maken: het is gelukt, het binnenwerk van de kast is af en de deuren zitten er ook weer voor. Onderin is hij 60 cm diep, en vanaf het blad omhoog is hij 30 cm diep. Tussen alle planken passen ordners, we hebben dus weer veel ruimte en als het goed is kunnen we alles weer kwijt. Hij is schoongemaakt en dus klaar om ingeruimd te worden. Dat gaan we nu niet meer doen, want om het te vieren gaan we Tapas eten in een naburig dorp.



Als extraatje was er ook de keramische kookplaat van de buren om na te kijken, die vertoont ook kuren. Tussen de bedrijven door zijn daar de nodige losse solderingen gevonden.





Agenda voor morgen: 's Ochtends een nieuwe poging om naar de rommelmarkt in Los Montesinos te gaan en morgenmiddag de kookplaat onder handen nemen en testen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten