maandag 5 oktober 2009

Alle dozen zijn leeg!

BureausstaanopgesteldDe kantoorkamer bleek toch een behoorlijk probleem te zijn. Waar de rest van het huis ingeruimd en ingebruik genomen was, stonden er in de kantoorkamer nog zo'n 23 dozen te wachten, en ondanks de grote kast hadden we toch twijfels waar dat allemaal moest blijven. We waren gisteren begonnen met het opbouwen van de bureau's, en vanochtend hebben Jaap en ik de opstelling definitief gemaakt. Door de nieuwe opstelling is er ook plaats ontstaan voor het slaapbankje waardoor de woonkamer een nog ruimere indruk maakt. Er was al begonnen met de dozen, maar vanochtend stonden er nog 15 waar -volgens Joke- alleen maar spullen van mij in zouden zitten?? Op een tuner-versterker, twee boxen en de PC van Joke na, klopte dat (helaas) ook. Maar door vasthoudend puzzelen en één doos die we tzt op de carbootsale zullen aanbieden is het beoogde resultaat behaald: alle dozen zijn leeg en zit alles in de daarvoor bedoelde kasten. Wel moet alle apparatuur nog worden aangesloten, maar dat maakt alleen maar meer plaats vrij. Er liggen nu nog erg veel kabels op de bureau's, maar die hebben dan allemaal een plekje gekregen.



AvondmaaltijdRond het eind van de middag vonden we het allemaal genoeg, en zijn we richting tafel geschoven die goed gevuld was met tortilla en sangria en allerlei andere lekkernijen.



Agenda voor morgen: Post halen in Abanilla, nog een keer het bos bewateren en 's middags de familie naar het vliegveld van Alicante brengen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten