vrijdag 30 oktober 2009

Vermoeiend

Spaanseboommethollandsepaaltjes



Nee, dat valt nog niet mee. We hebben vandaag helemaal niets geklust, we zijn alleen maar wat gaan winkelen.



Man, we zijn kapot. Je kan beter gewoon lekker buiten bezig zijn, dan ben je aan het eind van de dag moe maar tenminste voldaan. Nu zijn we mogelijk nog meer moe, en hebben juist het idee dat we niks gedaan hebben.



Vanochtend eerst even langs de ferreteria om de laptop terug te brengen -waar overigens niets mee aan de hand was, het lijkt de router bij Ivan thuis te zijn-; vervolgens door naar de Mediamarkt om een noodstroomvoorziening aan te schaffen. Jammer, ze hadden nu alleen nog maar de 400VA uitvoering, en dat is te licht voor wat wij er mee willen doen. Door naar de Carrefour, om te kijken of ze daar soms wat hebben. Nee, ook alleen maar de kleine uitvoeringen, wel hebben we daar gelijk wat boodschappen gedaan. Bami, Kroepoek en nog wat meer van dat lekkers. Vervolgens door naar de AKI (ook een soort bouwmarkt) om te kijken naar opbergdozen voor in de kast, maar ze hadden niets wat we geschikt vonden.



Nu, dan eerst maar een hapje eten. Joke bestelde Gallos, en dat viel vies tegen. Voor liefhebbers die van gestoofde koeiemaag houden is daar niets mis mee, maar Joke vond het niet zo lekker. Mijn hamlapjes in saus met frites was echter een prima keuze!



Vervolgens naar de Brico, om een heel lijstje met spulletjes te halen. Onder andere een sensorlamp en een filter wat Joke kan gaan gebruiken als ze met het speciale spul tegen onkruid aan de slag gaat. Een heel stoer masker wat over mond en neus sluit, met aan twee kanten een opschroefbaar filter. Nu worden het masker en de filters apart verkocht, en ze lagen naast elkaar in het schap, dus dat was makkelijk. Vervolgens nog even langs de Lidl voor wat gewone boodschappen en dan weer terug naar huis.



Verrassing, bij het thuis in elkaar schroeven van het masker bleken de filters niet te passen! Binnenkort dus maar even terug om de passende filters te halen.



We zijn dus weer thuis, maar hebben het gevoel dat we niet echt wat opgeschoten zijn.



1 opmerking:

JaWi zei

Wij verwachten dan wel een stoere foto met het (gas-)masker! ;-)

Een reactie posten