dinsdag 6 oktober 2009

De hulptroepen zijn vertrokken

Vanochtend was rustig. Lekker uitslapen, kopje koffie en Wil en Jaap konden nog de laatste spulletjes inpakken. Jaap en ik zijn daarna nog even oud papier weg wezen gooien en in Abanilla de post wezen ophalen. Voor Thom en Wilma: Er was geen post van jullie :-(.....      
Ook hebben we de auto nog even volgegooid zodat we zonder stress Wil en Jaap naar het vliegveld konden brengen. Op de terugweg zouden we nog even boodschappen doen, maar er waren feestdagen in Valencia? of alleen in Crevillent? Anyway, de winkels waren dicht dus boodschappen doen we morgen maar. Weer thuis hebben we nog een paar kleine klusjes beetgepakt, maar morgen gaan we er weer stevig tegenaan. Donderdag komt de bouwvakker kijken naar de betonvloer die in de carport gestort moet gaan worden, dus daar zit ook schot in. We leven nu twee weken na de verhuizing, en er is -met hulp natuurlijk- al heel veel gedaan.Wilenjaapuitzwaaien2 opmerkingen:

JaWi zei

Fijn dat het zo gewaardeerd is!
Wij hebben er ook een goed gevoel aan overgehouden.
Het afwerken gaat vast en zeker ook goed lukken!
En dat kan geheel in eigen (lees: Spaans) tempo, rekening houdend met de hoge temperatuur tijdens de Siësta-tijd. ;-)

Margriet zei

Er waren alleen feestdagen in Crevillente. Vrijdag (9 oktober) is het een feestdag in de Communidad Valenciana en maandag (12 oktober) is het een Nationale feestdag. Dus de Spanjaarden hebben een "Puente", een lang weekend. Mocht je plannen hebben om vrijdag naar Murcia te gaan, houd er dan rekening mee dat de helft van de bevolking van de Communidad Valenciana dit ook doet. Dus veel file's en drukte en heel, heel veel Spanjaarden.

Een reactie posten