woensdag 7 oktober 2009

Dakgoot

DakgootHet werkhok wordt steeds verder vervolmaakt. Voordat de buitenkant echt geschilderd gaat worden moet er nog wel het nodige gebeuren, vandaag was dat een dakgootje. Het hok heeft een lessenaardak, dus er hoeft maar aan één kant een goot gemonteerd te worden. Later wil ik ook nog de rand om de deur opnieuw afsmeren, zodat het allemaal wat strakker is. Vanuit Nederland hebben we speciale schroeven meegebracht om de golfplaten vast te zetten, dan kunnen ook de blokken steen van het dak.



Vandaag hebben we weer een Menú del Día gescored en aansluitend boodschappen gedaan. Ook zijn we even bij de Brico langs geweest. Dit keer waren het de spullen voor de extra buitenkranen zodat we ook (riego) water naar het hok kunnen brengen. Dit water gaan we dan ook gebruiken voor het automatisch bevloeien van het nieuwe bos. Mocht het toch slecht weer worden dan zijn er ook spullen voor wat binnenklusjes voorradig.



Agenda voor morgen: extra aardlekschakelaar monteren.
Nu staan alle 9 groepen nog op één aardlekschakelaar, maar dat gaan we verdelen over twee, zodat niet bij ieder beetje vocht in een apparaat het hele huis in het donker zit. Op deze manier blijft wel de persoonlijke beveiliging tegen elektrische schokken intakt.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten