donderdag 4 augustus 2011

Pakjes

Pakje ophalen tegenover Bar Javi's De attributen voor de lastoorts zijn bijna compleet Alles netjes opgeborgen

Vanochtend rond half 11 kregen we het verlossende telefoontje: een jonge vrouw (meisje eigenlijk) meldde dat ze bij de kerk op me stond te wachten om me wat te geven.

Ik heb nu de meest gangbare elektrodehouders met bijbehorende klembussen, gascups in verschillende maten en ook elektrodes in twee maten, dus kan ik in principe nu allerlei kleinere en middelgrote lasklusjes -ook aan dunner plaatmateriaal- gaan verrichten. Wellicht ga ik hier ook nog klusjes door krijgen??

We hadden hier al op gerekend dus konden we direct vertrekken. Aansluitend zijn we even bij Albert en Monique aangewipt om het materiaal op te nemen wat ik voor klusje daar nodig ga hebben. Toen dat lijstje compleet was zijn we gaan shoppen.

Joke wilde -nu het uitverkoop was- eens bij allerlei kledingzaken gaan snuffelen, en ik vind een rondje door een winkelcentrum ook altijd leuk. Vandaag was l'Aljub in Elche weer aan de beurt waar we bij Italiaans restaurant "Ginos" lekker gegeten hebben. Toen we daar klaar waren hebben we ons rondje verder afgemaakt via de Aki, de Mediamarkt en de BricoDepot.

Na een korte tussenstop bij de Ferreteria in Frailes om nieuwe "rollers" voor onze kastdeuren te bestellen waren we begin van de avond weer thuis.

Agenda voor morgen: Beginnen met een tweede RozenBoogKlimTorenDing (RBKTD).

1 opmerking:

Thom & Wilma zei

Dit ziet er goed uit Leo,
zeer professioneel in sorteerdoosjes.

Nu op naar de klusjes.

Een reactie posten