zondag 21 augustus 2011

Paella Gigante

Joke's moeder was er vorig jaar ook bij, maar toen waren we onvoorbereid. We hadden met zijn driexebn toen maar twee stoelen bij ons, geen water en geen vruchten zoals meloen, druiven of ananas als nagerecht.

Dit jaar hadden we het helemaal voor elkaar: Een vakantieklaptafeltje, stoeltjes, een fles gekoeld water, koele meloen en ook nog eens een plekje in de schaduw. Vxf3xf3r het eten moest het bier en de andere drankjes betaald worden, tijdens de maaltijd werd er gratis geschonken.

We kwamen allemaal bekenden tegen, onder andere Paco en zijn familie, maar ook veel Engelsen en Belgen die hier ook al langer wonen. We zijn nu weer thuis, maar toch maar eens gauw kijken wat er verder op het programma staat.

4 opmerkingen:

Albert zei

Hallo zandhazen,

volgens mij zijn jullie de eerste in een rij schoonmakers die het met een lach en een bak koffie in een wip de zandfilter schoon hebben. Ik deed er in Beesd langer over.

Wel ben ik van mening ondanks je betoog toen we naar de poedercoater reden dat de naam stoppen met werken eigenlijk niet juist is. Eigenlijk de naam : "wij genieten van werk en rust" zou beter passen.

Groet buurman Albert

Monique zei

Geweldige film!

Vooral de aankondiging en aftiteling is super. Was het niet vreselijk warm vanmiddag in die brandende zon? Leuk, die bekende gezichten. De jongen met de parapluhoed is volgens mij een kleinzoon van de buren hier, hij slaat ook amandelen uit de boom met dat ding op z'n hoofd ;-)

Leo zei

@ Monique: heb het filmpje moeten vervangen door de slideshow van PicasaWeb. Bij Roxio moet je "lid worden van de club" anders verdwijnen de foto's na 30 dagen...

Monique zei

Wat flauw van Roxio, maar ik zie weer nieuwe plaatjes. Ook leuk!

Een reactie posten