woensdag 17 november 2010

Goed gevulde dag

Oppaspoezen In de loop van de ochtend zijn we naar Novelda gereden omdat we daar vorige week een afspraak hadden gemaakt met een tandarts voor een controle en een schoonmaakbeurt. Een kleine verrassing was het wel dat we daar, staand aan de balie, nog even met de verzekeringsmaatschappij moesten bellen voor een autorisatie.


Nadat dat hobbeltje genomen was ging alles prima. We waren vrijwel direct aan de beurt en werden zeer behoedzaam onder handen genomen. Bij mij was alles in orde, bij Joke werd één klein gaatje gevonden. Alles is weer schoon en nu we weten hoe het werkt kunnen we dus voortaan zelf de autorisatiecode aanvragen en daarmee weer een afspraak maken voor een volgend bezoek.


Op de terugweg naar huis zijn we nog even bij een Nederlandse dame in Hondón langsgegaan om daar te bellen voor de dag- en nachtstroom wisseling die zij ook wel wilde. Terwijl we daar waren werden we gebeld door de Engelsen van de wasmachinereparatie van een week geleden, of ik ook aan koelkasten sleutelde? We hebben afgesproken dat we wel even langs zouden komen om te kijken.


Op weg daar naar toe kwamen we Paco tegen, die had een deel van de bomen bij zich en die wilde hij vast afgeven. Paco wist ook te vertellen dat hij naar aanleiding van zijn vorig bezoek aan ons nu ook dag- en nachtstroom had waar we hem over verteld hadden. Hij wist dat niet en was blij met onze tip.


Aan het eind van de middag hebben we de katten en de vissen van de buren weer verzorgd. Dit keer zijn ze tot nu toe iedere avond netjes thuisgekomen om te slapen. ´s Ochtends krijgen ze dan hun dagelijkse portie Felix en kunnen ze de hele dag weer op pad.


Vanavond zijn we weer naar Spaanse les geweest waar we beeld- en zinnen domino gespeeld hebben. Het is leuk om te doen en stiekemweg steken we er een boel van op.Geen opmerkingen:

Een reactie posten