maandag 8 november 2010

Spaanse les

Spaanse les 


Vandaag zijn we als vanouds op de markt begonnen waarna we ook weer even bij Bar Javi binnen zijn gelopen. Op weg naar de markt kwamen we Albert en Monique tegen die aan de andere kant van het dorp een huis gekocht hebben: Of we vandaag een bakkie kwamen doen?


Zo gezegd, zo gedaan. Er wordt bij hun nog volop geklust, maar de bedoeling is al goed zichtbaar. Een en ander wordt voortvarend aangepakt en gaat zeker goed komen.


Weer thuis zijn we vervolgens een Menú gaan gebruiken omdat we vanavond de vroege Spaanse les hadden, om kwart over 6 moeten we op maandag beginnen. Omdat we de vorige keer ook huiswerk meegekregen hadden (wat we allebei) nog moesten maken hebben we de rest van de middag daaraan besteed.


Tussen het huiswerk door ben ik nog even met de windmolen aan de slag gegaan, langzaam begint het me duidelijk te worden waar ons probleem zit. Over een tijdje zal ik de bevindingen met de molen eens op een rijtje zetten in een apart log. Uiteindelijk hebben we uiteraard ons huiswerk netjes afgemaakt en konden we met een gerust hart naar school waar vandaag een klassefoto werd gemaakt. Onze juf Encarna staat links achteraan.1 opmerking:

fotolog Albert & Mara zei

Als studenten zien jullie er goed uit. De motivatie is af te lezen van jullie gezichten. Succes met de Spaanse les.
De meeste woorden leer je in de praktijk, dat is onze ervaring.
Saludos con cariño

Een reactie posten