zaterdag 20 november 2010

Volwassenenonderwijs

Volwassenenopleidingen Met lerares Encarna op de foto


Onze Spaanse lessen worden gegeven door een organisatie die zich alleen maar bezig houdt met gesubsidieerd volwassenenonderwijs. Gisteravond was er een soort van voorstel-avond waarin de organisatie en een aantal van de (oud) leerlingen zichzelf voorstelde en hun ervaringen deelde.


Het was leuk om eens naar toe te gaan, hoewel de busreis er naar toe wel weer even wennen was. De mensen vanuit Macisvenda werden als eerste opgehaald, maar daarna zijn we ook nog naar Barinas, Fortuna, Abanilla en Santomera gegaan om vervolgens in Beniel waar de avond gehouden werd te eindigen.


Opgehaald werden we om kwart over zes, de aankomst in Beniel was om kwart over 8. Er waren een paar presentaties en wat toespraken, de avond werd uiteraard afgesloten met een hapje en een drankje. Gelukkig ging de terugreis een heel stuk sneller, we waren tegen twaalven weer thuis.


Agenda voor vandaag: er bestaat de mogelijkheid dat Paco vanmiddag komt om de bomen te planten, het kan ook zomaar morgen of zelfs een andere dag worden.3 opmerkingen:

JaWi zei

Wie is die leerling helemaal rechts op de foto, die zo de aandacht probeert te trekken??
Groetjes, Willy

Leo en Joke zei

Oh, die. Ja, die is al heeeel lang leerling bij de school. :-)

Monique zei

Ik wil binnenkort best weleens wat horen over dit onderwijs. Wil erg graag ook zoiets doen!

Een reactie posten