donderdag 30 april 2009

Toch nog de Gamma en een auto

Gamma_2We zijn er woensdag nog op uit geweest om spullen voor nog meer klusjes te scoren. Een zak kant-en-klaarcement, een troffel, lampjes, een emmer voor de cement, noem maar op. Nu viel dat met die kant-en-klaarcement niet mee, ze hebben hier vooral gewone cement, zand, kalk etc. waarmee je dan zelf aan de slag moet. Uiteindelijk wist een ferreteria ons door te verwijzen naar een zaak die het wel had, dus daar naartoe. Het kon ook niet missen, wie anders dan "El Mundo Gamma" kon ons helpen.



En dan nog iets geheel anders: De vorige bewoners hadden hier nog een auto staan die ook te koop was. Nu hadden ze een prijs in gedachten die wat ons betrof helemaal niet klopte. Kort voordat we naar Spanje vertrokken had Joke een artikel over Donald Trump gelezen. Één ding wat haar opviel was zijn stelling over ergens een bod op uit brengen:



"Als je je niet (bijna) schaamt voor het bod wat je uitbrengt, dan is het bod dus te hoog".



Met die wijsheid in ons achterhoofd, en ook de wetenschap dat de Spaanse automarkt -net als alle andere- op z'n gat ligt, hebben we een (schaamteloos laag) bod uitgebracht. Binnen 15 minuten kwam het antwoord: Ze waren akkoord, want ze konden vanuit Engeland toch niets beginnen qua verkoop, en ook de wegenbelasting zou doorlopen, etc. Kortom, we zijn nu de trotse bezitter van een luxe, Spaanse 4-deurs Daewoo Tacuma 2.0 Automaat.
Daewoo_tacuma_silver



2 opmerkingen:

her+ing zei

Mogge daar
Dat is nog eens handelen, zeggen wij net tegen elkaar ! We houden de TRUMP-methode er in !Mooi zeg en dat op Koninginnedag in España, estupendo ! of zeggen ze dat niet meer ???
her+ing

Marc Verhelst zei

Het is alsof hij over zee van Korea is gekomen !
Proficiat met de aankoop !

Een reactie posten