donderdag 23 april 2009

Dat zeg ik, een doehetzelvert ken niet zonder de Gamma??

Isditdegamma
Vandaag zijn we naar de regionale uitvoering van "De Gamma" geweest, hier komt hij voor met vele namen, in ons geval was het de "BricoDepot". Het is dezelfde formule, gangpaden -op thema gesorteerd- met zo'n beetje alles voor het grijpen. Je kan met een mandje, een klein karretje of een grote kar door de winkel, afhankelijk van de klushonger die je hebt. Wij hadden deze keer nog genoeg aan een klein karretje. We hebben de verfspullen gehaald die we morgen gaan gebruiken om de muren van de woonkamer te witten. Als dat goed gaat doen we de slaapkamers ook nog, maar dan in een kleurtje. Na deze drukke inkoopwerkzaamheden moesten we wel wat eten, dus op de terugweg naar huis via het restauranje "El Monte Alto", gevestigd op het industrieterrein van Hondon de las Nieves. Een Menú del Día voor € 8,- per persoon, en dat was inclusief de wijn, brood en de salade.

PaellavoorvijfWe zaten tussen allerlei werklieden die hier hun middagmaaltijd kwamen gebruiken, dus dat was een goed teken. Naast ons zat een tafeltje met 5 man die Paella hadden besteld. Het bier vloeide rijkelijk in afwachting van hun hoofdmaaltijd. Toen deze kwam -gebracht door de kok zelf- bleek het een pan van circa 80 cm!! terwijl ze echt maar met z'n vijven waren, het ging dus ook net niet helemaal op.



Agenda voor de rest van de dag: Er komt een metselaar kijken naar wat we met het schuurtje gedaan willen hebben, en verder uitrusten voor morgen, dan gaan we schilderen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten