donderdag 30 april 2009

Bij Koninginnedag hoort een rommelmarkt!

Vandaag zouden we in Almoradi gaan kijken, volgens zeggen is daar iets wat het meest in de buurt komt van een "Woonboulevard". Leo's favoriete activiteit :-(
En als tweede actie zouden we daarna een klein stukje doorrijden naar San Fulgencio, daar zit de één van de twee vestigingen van "Appie Hein". Een winkel met alleen maar Nederlandse spulletjes voor die mensen die niet zonder de echte Hollandse spulletjes kunnen of willen. Krentebollen, appelmoes, rookwordt, pepermunt, drop, ontbijtkoek, snijworst, broodjes haring, frikandellen, etc.
Dus ook wij hebben sambal gekocht, en boemboe pepesan voor de makreel op Indische wijze. Helemaal Hollands dus!Inkopen_doen_2
Echter, op weg naar de woonboulevard werd Leo toch nog enigszins gered, er was in de buurt San Isidro een "Car boot Sale" aan de gang. Dit lijkt nog het meest op een vrijmarkt zoals op Koninginnedag. Iedereen mag zijn spulletjes verkopen, onder voorwaarde dat je ze in de kofferbak van je auto kan brengen en (als de verkoop niet gelukt is) ook weer mee terug kan nemen. Normaal gesproken ga ik in Nederland altijd naar de vrijmarkt toe, ik vind het gewoon leuk om te grasduinen tussen al die rommel. Gezien de datum van vandaag was het dus gepast dat we onze trip even onderbraken voor een kort bezoek aan deze markt.

Dat bezoek bleef echter niet zonder gevolgen!!  Na zwaar onderhandelen is voor het gigantische bedrag van € 10,50 een telefoontoestel, een 5-poorts 100Mb netwerkswitch en een VOIP (Voice over IP)-adapter  inclusief bekabeling aangeschaft, waarmee we nu op een Nederlands nummer kunnen bellen en gebeld worden.

Bellenmetvoiceoverip_2Geen opmerkingen:

Een reactie posten