maandag 20 april 2009

Gisteren een koud, nat, rustig dagje en vandaag een Menú del Día

Gisteren hebben we een beetje om het huis gehangen en weinig gedaan. Wel zijn we er nog even op uit geweest om wijn te kopen bij een Bodega hier in de buurt (die is op zondagochtend gewoon open..), verder hebben we een spelletje gedaan. Vanochtend zijn we in het dorp naar het marktje geweest en heeft Leo een nieuwe spijkerbroek gekocht, de oude was gescheurd en is nu voor als we de muren van woonkamer gaan verven. Na een cortado in één van de cafeetjes in het dorp zijn we nog even naar het uitzichtpunt gelopen, het is hier een rustig deel van de wereld.



Uitzicht_vanuit_macisvenda



Agenda: Vanmiddag gaan we een Menú del Día opzoeken in westelijke richting. We moeten nog erg wennen aan de omgekeerde windstreken hier: Naar de kust is naar het oosten en landinwaarts is naar het westen.



1 opmerking:

Greet zei

Goedenavond Joke en Leo, Como esta. Zo te lezen hebben jullie het naar jullie zin; Fantastisch hoor. En hebben jullie al een geschikte woning/villa/bungalow gevonden? Ja hoe gaat het verder hier: Mbt het weer: Jullie weten het zodra de zon in Nederland gaat schijnen dan worden alle hooikoorts patiënten geïnfecteerd door pollen etc bla bla. Ik heb daar enorm last van. Maar ik heb ook goed nieuws. Ik heb per 1 juli een nieuwe baan. Waar ik over vertelde. Mijn dank aan jou Joke voor de adviezen (soll.brief) etc. ZIjn jullie van plan om iets op te zetten (bedrijfje of zo?) Of is het echt uitrusten, relaxen ...en nix doen??? GrootGelijk..af en toe reageer ik...All The Best AFz..Greet

Een reactie posten