zaterdag 11 februari 2012

Kijkcijfers

Onze acties om de kijkcijfers van ons programma omhoog te krijgen hebben geholpen, in ieder geval voor vandaag.

Vanochtend, net toen we naar buiten liepen om onze Riego-waterrekening te gaan betalen, ging de telefoon, maar we zeiden tegen elkaar: "het alarm staat er net op, laat maar even gaan".   Zo'n 10 minuten later kregen we een SMS op de Spaanse mobiel waarin gemeld werd dat er een bezichtiging van ons huis in Nederland was aangevraagd!  Op zich zegt dat helemaal niets, maar we zijn er toch blij mee.

Aangekomen bij het kantoortje van de Riego-administratie was er niemand aanwezig en ook de deur zat op slot, dus de melding dat er altijd op zaterdagochtend van 10 tot 13 uur iemand aanwezig zou zijn, mag dus met een Spaans korreltje zout genomen worden.

We hebben wat rondgebeld en Pedro van de administratie kon regelen dat we vanmiddag of -als wij dat wilden- maandagochtend teruggebeld zouden worden. Wij kozen voor maandag, omdat we dan toch op de markt en dus in het centrum zijn. Het kantoortje -de oude school- bevindt zich op loopafstand van Bar Javi's, dus dat Riego-water regelen we maandag dan wel, of niet natuurlijk :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten