vrijdag 5 februari 2010

Vandaag bijna 20 graden

NogeenpalminaanbouwVandaag was weer een (weinig?) productieve dag. Rustig ontbijten, boodschappen doen, pakje ophalen bij de pakketdienst, -hij belde dat hij bij de kerk stond- en een Menú del Día nuttigen bij Bar Javi bij ons in het dorp. Het was weer te veel en te lekker, daardoor met een volle buik de rest van de middag een beetje rond het huis gehangen.



Voor het eerst in lange tijd was het weer echt wat warmer. Je voelde dat de zon naast licht ook warmte gaf, en dat was lekker. Wel hebben we nog een eerste serie grote stenen opgehaald in de bergen achter ons om langs een grintpad te leggen, maar het zijn er nog niet genoeg. We maken dus nog wel een keer een rondje. Afgelopen week hebben we een paar extra palmen geplant, één staat tussen de carport en het stookhok, dus aan de kant van het huis die je ziet als je aan komt rijden. De andere staat rechts van de veranda, zodanig dat we hem wel kunnen zien -als hij groter is-, maar zonder dat hij in het uitzicht staat.



Het uitpakken van ons pakketje was net zo leuk als bij een Kerstpakket, het was een beetje een verrassing wat er allemaal in zou zitten. Het was meer dan we dachten, van een flink aantal dingen wisten we echt niet meer dat we ze gekocht hadden. Dat laatste was vooral de schuld van de TNT, omdat die het pakketje al weken uit het oog was verloren.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten