dinsdag 9 februari 2010

Uitzakken

VliegengordijnVoordat we boodschappen gingen doen wilden we eerst even bij de ELIG kijken. Volgens onze waterman José had die winkel een goede sortering verven en lakken speciaal voor buitengebruik.



Via onze buren hadden we begrepen dat je daar juist goed terecht kon voor buitenmeubelen, bijvoorbeeld voor op onze veranda. Door deze verschillen in informatie waren we erg benieuwd naar deze winkel.



Nou, iedereen had gelijk. Het is een kruising tussen een ferreteria, een tuinmeubelenzaak en een woninginrichter. Het is een grote winkel en ze hebben een ruime sortering van alles staan. We zijn thuisgekomen met in ieder geval een vliegengordijn wat ik maar direct heb opgehangen. Nu het hier weer lekker weer gaat worden zijn de eerste vliegen ook al weer gesignaleerd.



Het gordijn moet nog wel even uitzakken, maar dat geldt voor ons ook: het Menú del Día bij "El Boch" liet zich weer prima smaken.
Dit restaurantje ligt een tikkeltje verborgen op het industrieterrein schuin tegenover de BricoDepot waar we uiteraard ook weer even zijn geweest.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten