woensdag 3 februari 2010

Tante Pos laat zich kennen

TntlogoTijdens ons vorige bezoek aan Nederland hebben we een pakketje opgestuurd met daarin wat kleine spulletjes die je niet als handbagage mee het vliegtuig in mag nemen. Dat was op zaterdag 16 januari. Volgens de Track-and-Trace site van de TNT ging het voorspoedig. Het pakje was in Utrecht, het pakje was gesorteerd met als bestemming Spanje, het pakje was aangekondigd dat het er aan kwam, en op 21 januari was het pakje -volgens de site- in Spanje aangekomen en zou het afgeleverd gaan worden.Op 22 januari wist de site melden dat het adres onbekend was?
Nou, dat is toch interessant: De voorheen Nederlandse Post kan een postbus op een postkantoor van hun Spaanse collega's niet vinden?We hebben het een tijdje aangekeken, maar de status bleef onveranderd: Adres onbekend.

De TNT in Nederland heeft een site waarmee je de status van een zending kunt laten controleren, maar daar hebben we al ruim een week niets van gehoord.De vestiging van de TNT in Spanje maakt het nog bonter: Bij navraag bij hier in Spanje werden we terugverwezen naar Nederland. Met onze opmerking dat het pakje al wel in Spanje was aangekomen en dus op één van hun vestigingen zou liggen werd niets gedaan, dan geven ze gewoon geen antwoord meer.TNT: Jullie stellen ons teleur!!De volgende keer zullen we alle adressen die we hebben erop zetten, ook ons telefoonnumer zijn we dit keer vergeten....Geen opmerkingen:

Een reactie posten