woensdag 25 november 2009

Praatjes vullen geen gaatjes

We hadden al een hele tijd een flink gat naast de carport, John de Minidigger heeft dat destijds voor ons gegraven. Het werd stilaan tijd om dat maar weer eens op te vullen. Het makkelijkste zou natuurlijk zijn om het gat gewoon weer dicht te gooien, maar dat was niet de bedoeling. We hebben voorzieningen getroffen om eventueel ooit een spoelbak of een buitentoilet te maken, dus moest er een afvoer komen. Die put zou vandaag door Bernd gemaakt worden. Ik zal jullie niet vermoeien met een gedetailleerde beschrijving van de werkzaamheden maar een kort fotoverslag plaatsen.



Eeneerstebegin Putjebouwen Betonnendraagbalk



Dichtmaken Eerstelaagbeton Tweelagenbetonijzer



DichtiskeesHet geheel heeft precies 4 uur geduurd, toen was het klaar. Morgen (of overmorgen) als het beton goed gedroogd is kunnen we de smalle ruimte rondom de put weer dichtgooien en kan het geheel afgedekt worden met grond en grint.



1 opmerking:

Herman.Sieckmeijer zei

Beste Familie,
hier een reactie van uit Hondon De Los Frailes, ik heb Uw site bewonderd erg leuk, ik had special veel belangstelling voor Uw zwembed
en wel voor de tegels, wij hebben dezelfde tegels, dus de vraag is waar U de tegels heeft aangeschaft, wij komen 2 dozen te kort, en de fabriek is andere tegels aan het maken, wanneer ze de tegels weer gaan maken is onbekent, en ik wil het toch graag af hebben.
Fabrikant=CICOGRES. Verder staat op verpakking;
A332, Piedra Gris, STD, T22, en nog 2 onleesbare cijfers/getallen.
Dus ik hoop dat U de tegels ergens in Murcia heeft gekocht, en dat ze nog een paar dozen hebben.
Met vriendelijke groet, herman

Een reactie posten