donderdag 12 november 2009

De eerste dag

PoppyWaterhalenVanochtend begon lekker rustig, een beetje uitslapen en een lekker ontbijtje met een heerlijk kopje koffie erbij. Terwijl Edwin en Cokky de laatste spulletjes aan het inpakken waren zijn wij met de buurhond Poppy gaan wandelen. We hadden het gevoel dat ze weer ietsjes rustiger geworden is, en dat ze af-en-toe zelfs een beetje luistert. Het is een lief beest. Nu alle spullen van de verbouwing weer zijn opgeruimd wordt weer opnieuw duidelijk wat voor een lekker plekje dit toch is. Na het vertrek van Edwin en Cokky naar het vliegveld zijn wij op pad gegaan om de voorraad drinkwater weer aan te vullen. Aansluitend hebben we een rondje door de omgeving gereden en zijn we uitgekomen bij Bar Juan´s voor een Menú del Día. Nu zijn we weer terug om een beetje uit te buiken en een paar kleine klusjes rond het huis te doen.HonkAgenda voor morgen: Naar de Aitana (een grote bouwmarkt/gereedschapswinkel) om naar leuk gereedschap te kijken. Aansluitend naar de toko voor wat boodschappen en een hapje eten.Vraagje: Waar bergen we de volle flessen water op??1 opmerking:

Thom & Wilma zei

Dat weten wij nog .... in de kast rechts naast de koelkast en als deze vol is onder de trap. Wat eerst op moet staat onder de trap.
Mooie foto van Poppy. Onze foto's staan daar ook nog ergens op schijf, zitten ook mooie plaatjes tussen. Kijk maar eens.
Groetjes en prettige dagen daar.

Een reactie posten