woensdag 30 september 2009

Voortgang

BosiscompleetVandaag hebben we de laatste boom gevonden, het is een Araucaria Heterophylla. Nu zijn er in de Araucaria familie vele soorten, maar dit is de boom die we wilden. Het bos is nu dus compleet. Verder hebben Jaap en ik een kleine lekkage in het werkhok opgelost (denken we). Ooit was er een nieuwe betonnen draagbalk in het dak geplaatst, maar die stak nog door de muur en was nooit echt afgewerkt. Dat klusje hebben wij dus nu geklaard. Als het weer echt droog is zal het hok nog een nieuw verfje krijgen. Willy en Joke hebben weer flink onkruid verwijderd. Ook hebben ze een plant verplaatst die recht voor het zwembad stond, deze staat nu aan mooi aan de zijkant, zodat we vanaf het terras vrij uitzicht hebben over het zwembad de vallei in.Lekkageinhetwerkhokiso Nahardwerkenlekkereten3 opmerkingen:

Thom & Wilma zei

Hoe zit het met de post ? Jullie zijn toch zeker wel post wezen halen ....

Leo & Joke zei

@Thom en Wilma: Ja hoor, we zijn naar het postkantoor geweest. Er was een kaart Ingen, van de zus van JOke, en een van Henk en Riet. Maar we begrijpen dat we binnenkort nog een keer moeten??

Thom & Wilma zei

Ja, het had eigenlijk allang binnen kunnen zijn. Kaarten zijn gepost zo'n kleine 2 weken geleden. Zijn er soms weer feestdagen geweest, andere dan die van Joke ?

Een reactie posten