vrijdag 18 september 2009

Hok vol, Pijp leeg

Vanochtend werden we rond kwart over acht gebeld, Kees de verhuizer was in de buurt. We waren al op, maar nog een beetje met het ontbijt bezig. Ik heb snel een magdalena naar binnen geschoven en ben hem tegemoet gereden. Wederom, uitleggen hoe hij moet rijden is nog steeds lastig. Hij had alleen de motorwagen bij zich, en met enige stuurmanskunst die hij zeker had, wist hij de laatste bochtjes naar het huis vlot te nemen. Hij wilde de wagen vast bij het werkhok zetten, daarna wilden ze wel aan de koffie. Bij de koffie kwam het bericht, ze zouden vandaag met z'n drieen zijn, maar gisteravond laat kreeg Kees een telefoontje dat de derde man niet kon komen. Oh, sprak ik optimistisch, ik kan toch niet stil zitten, ik help wel mee.Hokvol KeukenNa de koffie zijn we dus bij het hok begonnen, en dat is nu vol. Ja, de deur kan nog dicht, maar er kan niet veel meer bij. Na weer een bakkie zijn we verder gegaan met lossen van de spullen die het huis in moesten. Kees wist de wagen zo te manouvreren dat de laadklep net voor de terrastrap kwam, hierdoor konden we makkelijk het huis inlopen. We kregen een compliment voor het stickeren van de dozen, hierdoor ging het lossen heel vlot. Het lossen was in vier uur klaar, rond half één was de wagen leeg. SimPack heeft wat ons betreft goed werk geleverd!Woonkamer NagedanearbeidNadat ze vertrokken waren hebben we eerst geluncht, daarna zijn we begonnen met het monteren van ons bed en de kast op de logeerkamer. Daarna hebben we allerlei andere dingen in elkaar gezet en uitgepakt, maar we zijn nog lang niet klaar.Het gaat wel vlot, maar na het avondeten kwam "de man met de verhuisdoos". De pijp is leeg en eigenlijk willen we alleen nog maar even zitten met een wijntje, dan gaan we morgen weer verder.4 opmerkingen:

Cokky en Edwin zei

Hebben ze de groeten nog gedaan van ons? We hebben even staan kletsen met ze toen ze aan het uitladen waren bij Willem in La Llosa. Als jullie alles uitgepakt hebben komen we gauw weer eens kijken. Groetjes, Cokky.

Leo & Joke zei

Hoi Cokky, Jazeker!! Zodra Kees de wagen uit was bracht hij jullie groeten over, hij vertelde honderd uit over de dolle boel in La Llosa. Ook de Engelse wethouder werd nog even genoemd. Jullie zijn natuurlijk altijd welkom hoor.

Thom & Wilma zei

Hard gewerkt !! Mooi dat alles volgens plan is verlopen. Dinsdag worden de hulptroepen ingevlogen, dus niet alles alleen doen. Wij komen in oktober een keer buurten. Succes verder.

JaWi zei

Helemaal eens met ThoWi!
We hopen fris en fruitig aan te komen, de koffer is bijna gepakt..
Het komt toch altijd goed?!

Een reactie posten