dinsdag 15 september 2009

Nog even flink poetsen

DeheleinboedelVanochtend werden we gewekt door de geluiden van de schilders die bij onze buren aan de slag gingen.  Het geluid van het opbouwen van de stelling en de eerste schuurmachines maakten dat het tijd werd om zelf ook wat te gaan doen.



We werken van boven naar beneden. Op zolder hebben we als eerste gezogen en gesopt, en vervolgens hebben we de slaapverdieping onder handen genomen.



Vanmiddag zijn we gedag wezen zeggen bij Deniece in Woerden, de dochter van Joke. Net voor de files zijn we weer naar Tiel getogen waar we een portje en wat kaas genuttigd hebben in een verder leeg huis, terwijl we via internet naar de RTL-Uitzending "Ibiza-24/7" gemist keken. De vriezer (deze blijft achter) staat uit en wordt morgen nog één keer schoongemaakt. In de verder lege keuken maken we de laatste restjes op, gebakken aardappeltjes, sla en gebraden kippepootjes met wat yoghurt toe.



Morgen maken we de badkamer en de toiletten schoon, ook worden alle vloeren nog gedweild. Daarna is het wachten op het vertrek op donderdagochtend vroeg.



1 opmerking:

Henriette en Paul zei

Leo en Joke, wij wensen jullie heel veel voorspoed en geluk in jullie droomland, in jullie droomhuis, op jullie nieuw stekje. Het ziet er geweldig mooi uit!
We blijven jullie op afstand volgen.
Een goede reis toegewenst en geniet met al jullie energie en levenslust van alles wat nieuw is.
Groeten Paul en Henriette

Een reactie posten