donderdag 17 september 2009

In het holst van de nacht

HolstvandenachtHet is vier uur, het is stil en donker in de straat. Zwijgend zetten ze hun tasje in de auto en stappen in. De auto start gemakkelijk, TomTom wijst de weg naar Weeze International Airport, het huis in Tiel blijft leeg achter. De reis naar Spanje is begonnen.



Vlakbij het vliegveld tanken we nog een keer, zodat we de auto met een volle tank inleveren. De sleutel kunnen we in een zware stalen box gooien, het verhuurkantoor is immers nog gesloten. We zijn al ingecheckt, dus kunnen we zo doorlopen naar de veiligheidscontrole. Dit keer wordt Leo er uit gepikt, of hij even wil meekomen voor een extra test op explosieven?? De laptop wordt afgeveegd met een monsterlapje wat daarna in een chromatograaf geplaatst wordt. Een grafiek geeft aan van welke stoffen er sporen zijn aangetroffen, hetzelfde wordt gedaan met de externe harde schijf en het modem. Gelukkig is alles in orde en kan ik me bij Joke voegen. Samen staan we in de rij te wachten, ook dit keer gaat de vlucht van RyanAir weer op tijd. Aangekomen op Alicante staat buurman Cor de Keijzer al op ons te wachten, we zijn in Spanje!



Thuis aangekomen kunnen we direct aanschuiven voor een lekker kopje koffie. Vandaag alleen even lunchen met een Menú del Día en behoorlijk wat boodschappen doen, zodat we morgenochtend de verhuizers goed kunnen ontvangen. Door ons vroege vertrek zijn we toch wel een beetje moe, zometeen nog wel het bedbankje verplaatsen naar de woonkamer, en dan zijn we klaar voor morgen.



1 opmerking:

Anonymous zei

Heel teder, je zou er bijna tranen van krijgen.
Nogmaals veel succes.
Groetjes,
Dolf en Tineke

Een reactie posten