vrijdag 4 september 2009

Let there be light

PeertjesVandaag was een dag vol verlichting. In de garage worden nu langzaamaan de laatste spullen in dozen ingepakt. Daar hoorde vandaag ook de reserve voorraad lampen en verhuisfittingen bij. Omdat er in Tiel een aantal lampen zijn die we in Spanje willen gaan ophangen, ben ik samen met Joke door het huis gegaan om die lampen die naar Spanje gaan, eraf te halen en een enkele lamp te verhangen. Waar nodig wordt een lamp vervangen door een fitting met een peertje. De meeste lampen blijven echter hangen, maar het gaat nu wel echt op verhuizen lijken: hier en daar kale peertjes aan het plafond, het huis vol dozen en lege kasten. In het kader van de verkoop blijven in de belangrijkste ruimtes (woonkamer, keuken toilet, badkamer, grote slaapkamer, etc.) gewone, nette lampen hangen. In het kader van verlichting is ook het lampje van de linker koplamp van de geleende auto vervangen, dat gaf gisteravond op weg naar huis de geest.



Agenda: Vanavond na een glaasje koele, Spaanse wijn het kleed in de woonkamer oprollen. Joke zegt dat ze morgen ramen gaat zemen!?



1 opmerking:

Sjoera zei

Hallo Leo en tante Joke,
Ik hoorde al zoiets van mam... Ik kreeg zojuist jullie adreswijziging, met daarop de link van de weblog. Dan MOET ik altijd kijken!
Wat een geweldige verhuizing zo naar Spanje!!!
Succes met inpakken!
Groetjes,
Sjoera (& Rob en Spike)

Een reactie posten