maandag 14 september 2009

Alles in de auto?? Ken Net!!

Hetbeginiser Dewoonkamerisbijnaleeg



Stipt op tijd om half negen kwam de wagen voorrijden met chauffeur Kees, de twee andere verhuizers Jurgen en Bas kwamen met een personenauto. De aanhanger was zolang gestald op het industrieterrein, en in de bak die nu op de wagen zat was ruimte voor ongeveer de 35 kubieke meter die (door andere verhuizers) geschat was. Uiteraard begonnen we met koffie, maar daarna wilden ze toch echt wel aan de slag. Ze begonnen op zolder, en werkten op die manier langzaam naar beneden. Het huis was eigenlijk best snel leeg, maar toen kwam de garage aan de beurt waar ook nog een paar vuiltjes stonden.



DitmagooknogHetispasfeestals



Even sloeg de twijfel toe, zou het echt wel allemaal gaan passen? Maar door het consequent vullen van iedere ruimte werd er erg efficient ingepakt. Naarmate het einde van de wagen naderde kwam ook het einde van de garage in zicht, alles bleek prima te passen. Het waren allemaal stevige jongens, maar met de kolomboormachine hadden ze toch iets minder plezier. Wel bleef het humeur prima en iets over half één zat alles erin en konden de deuren dicht.



Hijstaaterinmaarvraagn Hetpastmakkelijk



Chauffeur Kees ging nu de aanhanger ophalen om vervolgens naar Arendonk te rijden om daar ook nog een vrachtje te laden, dat zou dan in de aanhanger gaan. De verwachting is dat er zaterdag bij ons gelost gaat worden.



Take the long road home



1 opmerking:

JaWi zei

Wat een bescheiden reclame op de wagen (niet onverstandig).
Ze zien er uit als stevige staart-mannen!!

Een reactie posten