dinsdag 19 mei 2009

Dorstig poesje krijgt drinken

OscarheeftdorstVandaag waren we bij Edwin en Cokky op bezoek om naar de vorderingen van hun verbouwing te kijken. Het einde komt in zicht, en dat is maar goed ook, ze zijn het voortdurende verblijf in de caravan zo langzamerhand toch wel een beetje zat.  Maar het is allemaal volgens ons niet voor niets: Het verbouwde huis wordt echt meer dan prima! Ook tijdens de laatste loodjes gaan ze het vast nog volhouden.



Uiteraard hebben we ook de poezen gedag gezegd en zijn we besprongen en afgelikt door Poppy, de buurhond. De grootste van de katten, Oscar, had op een zeker moment duidelijk dorst. Eerst zat hij bijna met zijn hele kop in de gieter, maar kon hij net niet bij het water, daarom kreeg hij van Edwin direct uit de fles te drinken. Het liefst drinkt hij direct uit de kraan.



Bij ons vertrek kregen we een vrijwel nieuwe, bijna niet te tillen, hoog rendement inzethaard mee, die zou in hun nieuwe huis geen plekje meer krijgen, misschien paste hij bij ons wel. Nu we hebben gemeten, maar hij is 5 cm te hoog, en zo'n 10 cm te diep, dus hij gaat echt niet passen.



Prijsvraag: Hoe krijgen we deze loodzware kwaliteitshaard van Belgische origine, nog voordat we woensdagochtend de huurauto moeten inleveren, over de rand van de achterbak getild?



Geen opmerkingen:

Een reactie posten