zondag 3 mei 2009

Beter ten halve gekeerd, dan ten hele gedwaald

Of anders, half werk is geen werk. Vandaag zijn we met veel plezier en inzet aan de vrolijke terra kleur begonnen. We begonnen in de foute blauwe kamer, en na twee streken werd al duidelijk: "Houston, we have a problem!"Je kon deze verf niet aanbrengen, wat je ook deed, je veegde het met de kwast of zelfs met de roller er steeds weer af. Alleen als je heel voorzichtig met de roller deed bleef er wat verf achter, maar het ging dus nooit dekken. Waar het lichte, vrolijke geel het foute blauw in één keer dekte, was deze donkerder terra kleur van een ander merk een regelrechte ramp. We hebben de blauwe kamer afgemaakt, maar naar mate we vorderden, daalde ons humeur tot onder het vriespunt. We deden dit echt voor de kat zijn viool! Een groot, niet te vermijden vlekkenfestijn.
Optimistisch als altijd begonnen we na de lunch aan onze slaapkamer. Hier moesten we over een witte muur, dus dat zou vast beter gaan.Sommige mensen leren het nooit, zo hebben we vandaag geleerd. Wederom de viool van de kat, die nodig gestemd moest worden. Zelfs over smetteloos wit wilde het niet dekken!
Ik wilde daarna eigenlijk gelijk de tweede laag over de blauwe kamer aanbrengen, maar Joke was de meest verstandige: "Doe het niet!" We gooien deze rommel weg en halen de vergelijkbare kleur van dat andere merk Titan Una Capa, dat ging als de brandweer, het verschil is eenvoudig te groot.Daarom aan iedereen die het weten wil dit advies: als je humeur je lief is, koop NOOIT verf van het merk "Paintman".Half_werk
Ter info:
Op de bus van Paintman staan alle bijzondere eigenschappen vermeld:
Het is verf van hoge kwaliteit, makkelijk aan te brengen, waterverdunbaar, haar kleuren dragen bij aan een prettige woonomgeving, het is goed afwasbaar en ruikt bijna niet.
Ze zijn maar één ding vergeten: zorgen dat het goed dekt!!Geen opmerkingen:

Een reactie posten