zaterdag 16 mei 2009

Dagje vakantie

Vandaag hebben we helemaal niets gedaan wat "moest". We hebben een dagje vakantie genomen. Geen klusjes, geen schoonmaken, geen reparatie, geen lijstjes, helemaal niets. We begonnen met uitslapen, rustig ontbijten, kopjes koffie. We trokken er op uit zonder een echt doel te hebben. We zijn eerst naar de markt in Hondon de las Nieves gegaan, we hebben wat rond gelopen, fruit en noten gekocht en een kopje koffie gedronken. Nog een extra rondje over de markt, ook zijn we nog even langs de Bodega gelopen waar we samen met Edwin en Cokky ooit lekkere wijn gekocht hebben.



Daarna had Joke een advertentie gezien van een "Table Top Sale" in een Hotel in een naburig dorpje. Het Hotel konden we vinden, maar de Sale niet. Toen we thuis waren begrepen we waarom, het was morgen pas....
Aansluitend zijn we doorgereden naar Fortuna, ook daar zou een soort van rommelmarkt zijn, maar ook daar nul op ons rekest. Het was nog wat te vroeg om wat te eten, dus hebben we een rondje gemaakt. Onderweg kwamen we een ingeslapen dorpje "La Murada" tegen, daar hadden drie broers een goed lopend cafeetje?



Uiteindelijk hebben we gegeten in Elche, net buiten Crevillent, in een grill-restaurant. Heerlijk vers, goed bereid vlees, lekker glaasje rosé erbij, kopje koffie toe. Daarna via de weg door de bergen naar huis, we kwamen nog een typisch motorrijderscafe tegen. Alleen maar scheurijzers en lekker showen, goed plat door de bocht en maar hopen dat ze levend het eind van de dag halen.



Joke heeft thuis nog even gezwommen, nu zitten we aan de koffie en gaan uitbuiken.



Evenuitrusten3klantenofdrieuitbatersWestrijdjewiezichheteerstdoodrijd



Geen opmerkingen:

Een reactie posten