woensdag 4 januari 2012

Lekker bezig

Vanochtend begon met Joke naar de kapper brengen en een gerepareerde mini audio-set weer terugbrengen.

Aansluitend ben ik (Leo) naar het postkantoor gegaan waar alweer een pakje was aangekomen en en heb ik ook weer een flinke tijd in de zon met mijn "Intercambio" zitten kletsen. Na afloop daarvan ben ik Joke weer gaan ophalen en hebben we thuis wat gegeten.

Veel tijd hadden we niet, want eind van de middag hadden we allebei een afspraak bij de tandarts voor het aanbrengen van een vulling. Om kwart voor vijf kwamen we binnen en waren we direct aan de beurt, om 6 uur waren we beiden weer klaar.

Er werd serieus gewerkt en uiteindelijk moesten we in totaal € 50,- afrekenen. Ja, afrekenen, want de verzekering lijkt een fout gemaakt te hebben met onze polis waardoor de extra tandartsmodule in dit nieuwe jaar niet meegekomen lijkt te zijn. Lastig,  maar er zijn ergere dingen en het zal best wel goed komen.

Na de tandarts hebben we in Novelda en Aspe boodschappen gedaan en zijn we bij een Chinees gaan eten. Het pakje wat na een aankoop op Ebay was aangekomen bevatte een geheugenuitbreiding voor een laptop. Klik, klik en het zat erin en gelukkig werkte alles direct.

Agenda voor morgen: even helemaal niks!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten