maandag 18 januari 2010

Weer thuis

Zaterdagavondinwoerden_2



Zaterdag leek het flink te gaan dooien, vrijwel alle sneeuw op de straat was al weg. Overdag hebben we allerlei kleine boodschapjes gedaan en zaterdagavond zijn we met Deniece, Jermain en zijn vriendin Marieke gaan eten bij de Griek. Tijdens het eten zagen we ineens dat het toch weer was gaan sneeuwen. Op weg naar huis bleek het goede sneeuw om sneeuwballen van te maken. Het kraakte onder onze schoenen en wat plaatselijke opgeschoten jeugd stond vanaf een balkon voorbijgangers te bekogelen. Hoewel het flink sneeuwde was het geen vervelend weer. Het waaide niet echt en in de stad was het een feestelijk  gezicht. Echt een romantisch plaatje.



Vanochtend zijn we bij Thom en Wilma geweest voor een bakje koffie en een boterham waar we rond kwart over drie weer vandaan vertrokken richting vliegveld.



De vlucht was ongekend: We vertrokken 20 minuten te vroeg en tijdens de vlucht werd ook nog eens 20 minuten ingelopen op de geplande tijd waardoor we dus 40 minuten voor de geplande aankomsttijd landden op het vliegveld van Alicante. Onze buren stonden ons al op te wachten zodat we direct konden instappen om thuis afgeleverd te worden. Nadat we de tassen binnen hadden gezet zijn we daar nog lekker broodjes frikandel en bitterballen gaan eten. Na een glaasje en koffie zijn we nu weer thuis.



Etenbijdegriek_2



1 opmerking:

Thom & Wilma zei

Fijn dat alles goed is gegaan, beter dan op de heenreis.
Bij jullie zal het weer wel beter zijn, hier is het begin van deze dinsdag erg mistig.

Een reactie posten