vrijdag 22 januari 2010

Weer eten en weer ploegen

Weerploegen We vallen in herhaling?? Vandaag hebben we een nieuw lunchadresje geprobeerd in "El Partidor". Restaurant "la Cueva" ligt zo'n 6 km bij ons vandaan, en het was in één woord genant. Hoewel we af-en-toe best een stevige trek hebben, was het dit keer -ook voor ons- erg veel. We hadden brood met AiliOli, salade, Jamón y Queso en in knoflook gebakken Sepia. Dit was allemaal voorafgaand aan het voorgerecht en het hoofdgerecht. Aansluitend kregen we natuurlijk een postre en uiteraard ook nog koffie. Als extraatje?! kwam er een Chipito (gekoeld sinaasappellikeurtje) bij. Voor het geheel moesten we samen € 18,- afrekenen. Hoewel we er voor de eerste keer waren hadden we gelijk een leuk contact met de mensen daar, ook het babbeltje achteraf aan de bar ging heel ontspannen.



Vanmiddag is Juan weer geweest om het landje te komen ploegen, ook dit keer is het geheel weer voor € 30,- omgeploegd. Voor dat geld kunnen we zelf nooit 4000m2 om gaan lopen spitten. En ook dit jaar gaf hij weer goede tips met betrekking tot het snoeien van de amandelen, hij kon zo al een heleboel takken aanwijzen die er best af hadden gemogen. "Droog hout", zo noemde hij dat, daar komen toch geen vruchten aan. Nou, we wachten maar af wat dit jaar de oogst gaat worden.



3 opmerkingen:

Thom & Wilma zei

Bij ons, als doorgewinterde lekkerbekken, klinkt dit zeer veelbelovend in de oren.
Wij houden ons aanbevolen, wellicht ergens in oktober .... tijdens een dagje buurten.

Aart en Fien zei

Grappig tentje hé, met die kabouters. Prima eten. Maar de paella kan je beter op vrijdag bij ons in het dorp smikkelen bij German y Sonia.

Joke & Leo zei

@ Aart en Fien: We eten graag paella. Jullie moeten maar eens uitleggen waar het precies is.

Een reactie posten