woensdag 13 januari 2010

Het weer zit wat mee

GeslotendeurenVandaag was het ineens weer redelijk lekker weer. Hoewel het vannacht flink gewaaid heeft is het nu vrijwel windstil. Ook de temperatuur was lekker, het zonnetje scheen, dus alle reden om de tweede deur er in te hangen.



Bedankt!
We hadden een tip gekregen om vooral voorzichtig te zijn met de temperatuur in en ventilatie van het oliehok vanwege verdampende olie, etc. Om eerlijk te zijn hadden we aan de temperatuur niet echt gedacht. De ventilatie is wel redelijk aanwezig.



Er schoot een aflevering van "Kung Fu" door mijn hoofd waar hij in een klein golfplaathok in de brandende zon werd opgesloten. We gaan het in de gaten houden, maar we hopen/denken dat het meevalt, omdat de plaats van het oliehok nu juist is waar de zon nooit schijnt. Als de zon opkomt staat hij in de schaduw van het huis, net als de rest van de dag. Wanneer de zon ondergaat staat het oliehok nog steeds in de schaduw, maar nu van het stenen stookgebouwtje. Om een indruk te krijgen: deze foto is om 11:00 uur genomen, de zon draait vanmiddag naar rechts weg om onder te gaan.



1 opmerking:

Dolf en Tineke zei

Duidelijk
Gr. Dolf

Een reactie posten