donderdag 20 augustus 2009

We hebben weer een lijstje!

NieuwlijstjeHet was heerlijk, gewoon naar bed in een echt bed en uitslapen na toch wel een licht vermoeiende trip. De bedbank in Spanje is prima voor een paar dagen, maar na een paar weken krijgen we er toch genoeg van. Kortom, we zijn terug bij onze spullen.



Vandaag zijn we direct begonnen om het actiepuntenlijstje met dingen die we hier moeten doen af te werken. Met het oog op het aangekondigde slechte weer hebben we vanochtend gras gemaaid, en gras gemaaid en nog een keer een beetje gras gemaaid. Het stond zo hoog dat we de maaimachine een paar keer hebben moeten verstellen. Vanmiddag hebben we de eerste inkopen bij de Gamma gedaan om de materialen die we de volgende keer in Spanje nodig hebben te verzamelen. Ook de gewone boodschappen zijn weer aangevuld, dus we kunnen weer eten en ontbijten. We komen vast nog wel een keer in de bouwmarkt. Ook hebben we de verhuizer gevraagd om de dozen te komen afleveren.



Agenda voor vrijdag: 's ochtends koffie drinken bij Ma Haas, en morgenmiddag beginnen met het aanpassen van de AXA raamboompjes en hun bevestiging zodat ze gaan passen op de Spaanse ramen.



1 opmerking:

Thom & Wilma zei

Als er nog gefreesd moet worden ..... je weet waar de freesmachine staat.
We horen het wel.
Groetjes, Thom & Wilma

Een reactie posten