donderdag 6 augustus 2009

Iedereen zijn eigen (droom) kasteel

Vandaag hadden we niet zo'n zin om echt te klussen, dus zijn we bij wat golfbanen wezen kijken, hebben we een beetje rommel opgeruimd en zijn we wat boodschappen gaan doen. Als maaltijd hebben we wat spiezen onder de grill gegooid, dit bij gebrek aan een BBQ, maar het smaakte er niet minder om. Wat wijn van de Bodega en wat sla erbij en de maaltijd was compleet. Omdat het vanavond lekker afkoelde kregen we toch nog zin om tenminste één klusje te doen. De spullen hiervoor lagen al klaar, dus het was een kwestie van doen. In spanje hebben veel huizen een naam, zo ook dat van ons. Het heette "El Trebol", "De Klaver", het symbool van Ierland, de eerste eigenaar was waarschijnlijk Iers.Wij hebben gemeend het een andere naam te geven, vanaf vandaag noemen we het huis "Castell Coruñas", een vrije vertaling van "Kroonenburg".Eennieuwenaam_2Whatsinaname   2 opmerkingen:

Thom & Wilma zei

We zien geen haasje ?? die hoort toch ook op jullie landgoed thuis ?
Groeten uit een warm tot zeer warm Saint Dalmas de Tende.

fotolog Albert & Mara zei

Hola Leo y Joke,
Gefeliciteerd en veel geluk in jullie huis in Spanje. Nu jullie het een naam gegeven hebben, heel toepasselijk die verbastering, is het nu echt "Oost-West Thuis-Best" geworden.
Vanuit die 'dolfijne'stad
Saludos de
Albert y Mara
P.S. Als jullie een kijkje gaan nemen op onze fotolog zien jullie dat wij Nederlanders zijn die zowel in Nederland wonen (direct aan de Costa del Veluwemeer) als in Zuid-Spanje - Andalucia (aan de Paseo Maritimo in Los Boliches aan de Costa del Sol).

Een reactie posten