dinsdag 11 augustus 2009

Onze eerste echte visite

Vandaag zijn onze vrienden Edwin en Cokky op bezoek geweest, vorig jaar hebben zij ons geholpen met het uitzoeken van ons huis. Hoewel onze meubels er nog niet zijn, hebben we in ieder geval 4 stoelen op het terras om ze te ontvangen. Een gevulde koelkast en tijdelijke, zelf gemaakte tafels hebben we ook, dus dat was geen probleem. Edwin heeft ons vandaag adviezen gegeven over de nog te planten bomen. Ook hebben ze Joke verder geholpen met het identificeren van de reeds aanwezige planten en struiken.



LeidzaamwachtenEen "extra hoogtepuntje" J vandaag was wel ons gezamelijk bezoek aan de IKEA in Murcia. Wij zijn er ondertussen zo vaak geweest dat we zonder TomTom er naar toe kunnen rijden, maar voor Edwin en Cokky is het eigenlijk net te ver weg. Dus vandaag was het dan zover, voor het eerst in jaren konden ze weer eens naar de IKEA. We zijn niet voor niets geweest, zowel Edwin en Cokky als wij hebben weer wat nuttige spulletjes voor thuis kunnen meenemen. Alles moest natuurlijk goed bekeken worden, dus af-en-toe moeten een paar mensen even wachten, maar dat is geen probleem.



Wij weten dat we binnenkort nog een keer mogen, omdat de pannenladen voor de 60cm kastjes op waren en er vanaf morgen weer zullen zijn......



3 opmerkingen:

Anonymous zei

" Vandaag zijn onze vrienden Edwin en Cokky "
Missen wij iets, volgens Bartje onderneemt Edwin met een stel vrienden een fietstocht in de bergen deze week.
Of zijn het een andere Edwin en Cokky?
Gr.
Tineke en Dolf Velder

Leo & Joke zei

@Tineke & Dolf: Edwin geeft nu op hun weblog een reisverslag van de fietstocht die hij vorige week met zijn Spaanse vrienden gemaakt heeft. Er zijn dus even geen actuele dagelijkse logjes van hun, vandaar dat ze ook met ons bij de IKEA waren. :-)

Anonymous zei

Wij zijn weer helemaal bijgepraat.
Gr. en een prettige dag,
Tineke en Dolf

Een reactie posten